Marţi, Mai 22, 2012
Bine ai venit, Vizitator
Nume utilizator Parolă: Amintește-mă

Incotro se indreapta Ranca
(1 vizualizează) (1) Vizitator
Discuţii legate de noutăţi din staţiunea Rânca şi oraşul Novaci, informaţii noi, ştiri importante.
  • Pagina:
  • 1
  • 2

SUBIECT: Incotro se indreapta Ranca

Incotro se indreapta Ranca 07 Mar 2010 01:50 #5

• bigbidro
  • Deconectat
  • Administrator
  • Dedicat turismului din Novaci si Ranca
Am deschis acest topic pentru a vedea ce parere aveti despre viitorul inca nedeclaratei statiune Ranca.
Are Ranca sanse sa devina una din cele mai importante statiuni din tara, ce ii lipseste, unde se greseste?
Mie unul imi place foarte mult singura dezamagire venind din parte autoritatilor si a lipsei totale de interes fata de aceasta zona.
Ei bine, ce parere aveti?
BigBid Ro
...mizați pe noi - soluții promovare web
Ultima editare: 10 Ian 2011 14:31  de bigbidro.

Re:Incotro se indreapta Ranca 14 Mar 2010 22:12 #8

• costelus
  • Deconectat
  • Calator
Tinand cont ca o multime de oameni au ingropat o multime de banii in aceasta zona nu se poate indrepta decat inainte spre titlul de statiune bineinteles asta nu fara mult efort pana la urma trebuie sa inteleaga si autoritatile ca pentru a lua banii trebuie sa oferi ceva servicii macar minime....

Re:Incotro se indreapta Ranca 20 Mar 2010 13:28 #11

• vortex
  • Deconectat
  • Trecator
Eu cred ca aceasta va deveni o statiune cunoscuta si chiar una dintre cele mai frumoase statiuni din tara... dar mai e mult ... si sa creasca interesul oameniilor cu bani si al primariilor ( pentru curatenie in primul rand)
Robert!>

Re:Incotro se indreapta Ranca 18 Apr 2010 13:17 #30

Ranca va deveni una din cele mai mari statiuni din tara...tot ceea ce ii lipseste este promovarea.daca s-ar face reclama prin mass-media ca altor statiuni, ranca ar fii in mod cert cea mai mare statiune din tara...cea mai frumoasa este deja..
Don\'t ride faster than your guardian angel can fly!
Ultima editare: 18 Apr 2010 13:18  de crystysky.

Pai nu prea au interese 18 Apr 2010 17:45 #31

• bigbidro
  • Deconectat
  • Administrator
Promovarea in mass-media si la TV se face pe bani, pe interese sau pe pile. Nu te ajuta nimeni cu nimic daca nu primeste ceva in schimb, ati vazut bine ca foamea de bani din tara asta ne-a dus pana acolo incat si operele de caritate se fac din interes si pentru bani.

Deci daca vrem sa avem ceva de viitor la Ranca trebuie sa lucram mult la imagine, adica sa lasam oamenilor care trec pe acolo numai impresii frumoase si asta e cea mai buna promovare.

Daca nu realizam cu totii ca numai asa putem promova cel mai eficient viitoarea statiune tind sa cred ca Ranca nu va avea nici-un viitor.
Aici proprietarii de pensiuni, vile sau cabane de acolo au in mana lor viitorul statiunii si cum se spune "cum isi astern asa vor dormi"
BigBid Ro
Ultima editare: 18 Apr 2010 17:46  de bigbidro.

Re:Incotro se indreapta Ranca 19 Apr 2010 01:10 #32

ai perfecta dreptate...
Don\'t ride faster than your guardian angel can fly!

Rasp: Incotro se indreapta Ranca 04 Ian 2011 18:04 #195

• pompi
  • Deconectat
  • Trecator
Reclama nu cred ca are Ranca nevoie foarte multa, "statiunea" este deja destul de populara, in sepcial in randul zonei de sud a tarii, in special pt ca este ce mai aproape statiune de craiova si tg. jiu. si valcea.
Sistematizarea statiunii cred ca lipseste cu desavarsire si este ceva de care are nevoie. momentan toti construiesc care pe unde reusesc sa puna mana pe o bucatica de teren (nu conteaza cum...) netinand cont de un plan al statiunii etc.
Intr-o zi aglomerata intrarea/iesirea din statiune este infernala, in conditiile care totusi Ranca in comparatie cu alte statiuni are suficient spatiu si chiar are drumuri (doar ca nu sunt amenajate si folosite cum trebuie).
Lipsa sistematizarii se poate obtine prin civilizarea turistilor, dar cum asta nu o sa avem ... cel putin nu prea curand, o buna sistematizare si organizare a intregii statiuni (ca un tot unitar) ar "impune" un anumit standard turistilor si ar face din Ranca una dintre cele mai klumea statiuni din tara.

Ceva mai multe partii ar prinde iar foarte bine... mai ales ca Ranca sta foarte bine la capitolul cazare... si se preteaza f bine la ski/snowboard de 1 zi, ar prinde extraordinar.

Asta e parerea mea... sper totusi ca nu se va intampla si cu Ranca ce se intampla de obicei in romania, sa continue sa se dezvolte haotic, fara cap si fara pic de organizare... daca se va interveni cumva, si se va face un plan de dezvoltare al statiunii (si sa se si respecte), ranca are sanse sa devina cea mai tare statiune din romanica...

so help us god

Rasp: Incotro se indreapta Ranca 04 Ian 2011 18:33 #196

• bigbidro
  • Deconectat
  • Administrator
De acord cu tine, cat mai multe partii si astfel ar creste si concurenta intre administratorii acestora, de unde rezulta servicii mai bune la preturi mai mici .

Ranca nu se dezvolta in baza unui plan urbanistic creionat anterior si asta este problema cea mai mare, s-a extins haotic si fara nicio viziune.

Legat de ajutorul lui Dumnezeu, stii cum se spune: "Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in traista". Cine vrea ca Ranca sa fie o statiune europeana de renume ar trebui sa ia atitudine si sa nu mai permita haosul si anomia de acolo. Eu unul fac tot ce pot .
BigBid Ro

Rasp: Incotro se indreapta Ranca 04 Ian 2011 18:45 #197

• pompi
  • Deconectat
  • Trecator
perfect de acord... si sustin ceea ce faci! speram ca pana la urma cineva chiar o sa se trezeasca la realitate, si o sa inteleaga ca are de catstigat mult mai mult dintr-o statiune de nivel european decat din "ceva" ce nu aduce decat "maruntis".

Daca una din cele 2 primarii (sau amandoua) ar deschide o licitatie (de preferat la nivel international -> sa participe firme din afara) realizarea unui proiect de dezvoltare al statiunii, si sa il si implementeze, cred ca ar da rezultate f bune (banii pentru astfel de proiecte cred - e doar o banuiala - s-ar putea obtine prin diverse finantari, sau se poate pune face chiar prin parteneriat - cine castiga implementeaza si beneficiaza de X bucata din venituri).

Daca ne bazam doar pe ce reusesc primariile locale sa gandeasca... sincer nu cred ca se poate ajunge la ceva foarte maret. Doar prin externalizarea serviciilor si implementarii cred ca s-ar putea face ceva.

Rasp: Incotro se indreapta Ranca 04 Ian 2011 19:13 #198

• bigbidro
  • Deconectat
  • Administrator
Incepe sa imi placa, creste calitatea discutiilor . In sfarsit nu sunt singurul care intelege ca institutiile statului nu pot sa dezvolte proiecte viabile, doar nu mai traim in comunism.

Asta vreau si eu, primariile sa inceteze sa tina cu forta de fraile statiunii si sa se ocupe doar de colectarea taxelor legale . Problema e complicata, romanii nu pricep cum functioneaza un stat capitalist si pe langa asta nu se pot nici debarasa de mentalitatea balcanica, iar primarii profita din plin de supunearea orbeasca a localnicilor.

Vezi asta e diferenta de mentalitate, noi am accepta si investitori straini in orice clipa, pe cand romanii nostrii nu isi vand tara , iar baietii destepti o vand pe usa din dos.

Te mai astept cu idei.
BigBid Ro
  • Pagina:
  • 1
  • 2
Moderatori: crystysky
Pagina a fost creată în: 0.33 secunde

Autentificare / ÃŽnregistrare

BigBid Ro ...mizați pe noi
Portal Novaci Rânca pe Google+
Portal Novaci Rânca pe Facebook