Sâmbătă, Februarie 04, 2012
Bine ai venit, Vizitator
Nume utilizator Parolă: Amintește-mă

Bancuri
(1 vizualizează) (1) Vizitator
Zona de distracţie (glume, bancuri etc) şi muzică din oraşul Novaci şi staţiunea Rânca.
  • Pagina:
  • 1

SUBIECT: Bancuri

Bancuri 04 Iun 2010 14:05 #35

• daniad79
  • Deconectat
  • Trecator
Vizitatori se opresc dezorientati in fata unei picturi ciudate.Aceasta prezenta nudurile explicite a trei barbati de culoare.Sa spunem ca nudurile erau FOARTE explicite, si ca barbatii erau negri cu totul, in afara de unul, cel din centrul picturii, care avea penisul roz.
Stau, se gandesc, ce naiba inseamna pictura, de ce are individul penisul roz.
Vine ghidul muzeului si le explica timp de o juma' de ora ca penisul roz semnifica emascularea Afro-americanilor intr-o lume predominant alba, si ca poate insemna si opresiunea fata de homosexuali in societate.

Pleca ghidul si se apropie un moshulica de grupul nostru de vizitatori.
- Vreti sa va spun ce-nseamna cu adevarat tabloul?
- Ce te face sa crezi ca ai priceput mai bine ca ghidul?
- Pai eu l-am pictat! Astia nu sunt negri, sunt mineri din Valea Jiului, iar ala din centru, a fost la pranz pe-acasa.

Re:Bancuri 14 Iun 2010 23:46 #47

• daniad79
  • Deconectat
  • Trecator
Se zice că într-un oraşel era o singură librărie, “Găurica”, cu doi patroni:Tache şi Tica.
Înt-o zi, mama ii zice pruncului:
- Du-te mă şi ia nişte tuş de la librărie.
Copilu se duce la librărie şi întreabă:
- Aveţi tuş?
- Avem, îi răspunde Tache.
- Daţi-mi şi mie o sticlă.
- Nu pot, măi, ţâcă, că nu e aici Tică. Vino mâine.
Copilul se întoarce a doua zi. Îl găseşte pe Tică în librărie.
- Aveţi tuş?
- Da, mai ţâcă.
- Daţi-mi şi mie o sticlă.
- Nu pot, mă, că nu e aicea Tache. Vino mâine.
A treia zi se duce din nou şi îi găseşte pe amândoi: şi pe Tache, şi pe Tică.
- Da-ţi-mi şi mie o sticlă de tuş…
- Nu avem, măi ţâcă…, s-a terminat.
Copilul se duce la mă-sa şi-i zice plângând:
Mamă, când fu Tică, nu fu Tache, când fu Tache, nu fu Tică, când fu Tache şi fu Tică, nu fu tuş la Găurică…

Re:Bancuri 27 Iun 2010 04:04 #52

• costelus
  • Deconectat
  • Calator
Un autocar cu 20 de maicute in el face un accident si mor toate. Ajung maicutele la poatra raiului unde il intlnesc pe Sf. Petru. Sf.Petru le aseaza in sir si o intreaba pe prima maicuta:

- Ai atins vreodata penisul la un barbat?

Maicuta spune ca la atins numai cu un deget.

Sf.Petru: - Bine atunci, baga degetul in apa aceasta sa te ierte D-zeu.

A doua maicuta aceeasi intrebare , ii spune ca la atins cu mana. De odata incepe o imbulzeala iar o maicuta vine in fata lu Sf.Petru si spune:

- Sf.Petre se poate sa trec eu in fata ca tre sa fac gargara, iar Maria tre sa bage fundul?

Re:Bancuri 27 Iun 2010 04:05 #53

• costelus
  • Deconectat
  • Calator
Guvernul roman a promis ca va asigura slujbe pentru someri pe perioada crizei financiare.Ele vor fi oficiate de preoti , episcopi si mitropoliti.

Re:Bancuri 27 Iun 2010 04:07 #54

• costelus
  • Deconectat
  • Calator
- Stii de ce a murit cartea de mate?

- Avea prea mult probleme!

Re:Bancuri 27 Iun 2010 04:33 #55

• costelus
  • Deconectat
  • Calator
I: Din ce este facut W.C.-ul la olteni?
R: Din doi pari: de unul te tii si cu celalalt dai dupa caini.

- De ce isi iau oltenii doua pietre cind merg la culcare?
- Cu una sting becul, iar cu cealalta verifica daca au inchis fereastra.

- De ce sta un grup de politisti in fata unei scoli ajutatoare?
- Ori e sedinta cu parintii, ori intalnirea de zece ani…

- De ce nu poarta dinamovistii centura de siguranta in masina?
- Ca sa adune puncte…

ANUNT 28 Iun 2010 19:03 #56

• daniad79
  • Deconectat
  • Trecator
Vand tara avariata, 22 milioane locuitori, pe butuci, km reali 238.391, ultimul proprietar

Stare tehnicã:
Are probleme cu alimentarea, o micã defectiune la mecanismul de directie, cã nu tine linia dreaptã, si merge cam înfrânatã. Cutia de viteze e blocatã în marsarier. Este înmatriculatã în Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maxim o lunã.

Istoric:
Este fabricatã acum 2000 de ani, sub licentã romanã. A fost avariatã în repetate rânduri. Prima datã a fost condusã de niste ciobani, dar au mai cãlãrit-o si altii. A fost reparatã numai cu piese second hand, aduse de pe la turci. O perioadã a fost condusã bine de niste nemti, Carol I si Ferdinand, dar apoi a încãput iarãsi pe mâna unor idioti care au bãgat-o prin toate gropile.
Exteriorul a fost vopsit în 1989, dar interiorul este încã plin de ruginã. A mai avut câteva reparatii capitale, în 1600, 1859 si 1918, dar a mai si pierdut o parte din piese.

Combinatii:
Predau leasingul, mai sunt de platã la ea câteva zeci de rate FMI. Accept si variante de schimb cu o tarã similarã din Africa, oricât de micã ar fi dar sã functioneze.

De ce o vând:
Sincer sã fiu, o vând cã m-a lãsat în drum si nu mã pricep la ea. Plus cã îmi consumã cam mult,si ca s-o repar mã costã cât nu face. Oricum, eu n-am permis de conducere pentru categoria asta de tarã, asa cã sã o conducã cine s-o pricepe. Dacã nu o vrea nimeni, o dezmembrez si o vând pe bucãti. E pãcat de ea, vã spun. Sper sã o ia cineva care stie sã o aprecieze.

Rasp: ANUNT 04 Nov 2010 12:01 #71

o planeta trece pe langa terra si o intreaba:
-ce faci soro ,,nu ne=am mai vazut de ani...
-nu prea bine ...stii...mi-au aparut homo sapiens..
-nu te ingrijora..o sa treaca,am avut si eu =)))
Don\'t ride faster than your guardian angel can fly!

banc 13 Nov 2010 12:58 #99

• Jack
  • Deconectat
  • Calator
ion si ghiorghe se duc la cinema la un film de tip drama. Ion: ma ghio ma, da ce e ma un film drama ? Ghiorghe:No, ma ioane, tu daca te duci in padure si vezi ursul, ce faci ma ? Ion: ma speriu ma. Ghiorghe: Mno asta-i ma drama. Gheorghe: Da ma Ioane, daca ursul se uita la mine in pantaloni, ce ma e ma ? No ma Ioane, ala-i thriller ))

Rasp: banc 13 Nov 2010 16:11 #100

SUA lanseaza o racheta nucleara catre URSS iar Moscova lanseaza si ea o racheta nucleara deasemenea catre America..pe la jumatatea drumului cele 2 rachete se intalnesc,,,si se saluta dupa care racheta ruseasca o intreaba pe cea americana daca vrea sa bea ceva...aceasta e deacord...cea ruseasca gusta din whisky iar cea americana din vodka ,,dupa mai multe paharele racheta nucleara rusa o intreaba pe cea americana daca vrea sa o duca acasa:)))
Don\'t ride faster than your guardian angel can fly!
Ultima editare: 16 Nov 2010 21:02  de crystysky.
  • Pagina:
  • 1
Moderatori: crystysky
Pagina a fost creată în: 0.33 secunde

Autentificare / Înregistrare

BigBid Ro ...mizați pe noi
Portal Novaci Rânca pe Google+
Portal Novaci Rânca pe Facebook
Portal Novaci Rânca pe Twitter
Yahoo Messenger