Sâmbătă, Februarie 04, 2012
Bine ai venit, Vizitator
Nume utilizator Parolă: Amintește-mă

Ridica-te si fa ceva pentru localitatea ta.
(1 vizualizează) (1) Vizitator
Discuţii despe staţiunea Rânca şi oraşul Novaci care nu se încadrează în altă categorie.
  • Pagina:
  • 1
  • 2

SUBIECT: Ridica-te si fa ceva pentru localitatea ta.

Ridica-te si fa ceva pentru localitatea ta. 02 Apr 2010 14:15 #20

• bigbidro
  • Deconectat
  • Administrator
  • Dedicat turismului din Novaci si Ranca
Poate ca intr-o zi vei putea schimba ceva, dar poate ca acea zi a venit asa ca ridica-te si fa ceva...

Nu stiu cat de mult este agreat acest site in randul celor care au "interese" prin zona si de fapt sunt sigur ca nu prea stiu de existenta lui (din motive lesne de inteles, e grea treba asta cu click-urile) dar as vrea sa le vad fata atunci cand il vor gasi.
Va intreb pe voi cei care activati pe acest site, nu ati vrea sa-i vedeti strangand din dinti cand vor intra pe site si vor descoperii ca ne-am trezit si noi cei care credeau ei ca ne pacalesc zilnic si incepem sa-i tragem la raspundere?

Trecand peste asta as vrea sa vad si eu oameni carora le pasa de Ranca, de Transalpina, de pesteri si de tot ce tine de zona asta, oameni care sa vina si sa furnizeze idei, informatii, pareri.
Stiu ca v-ati saturat sa cititi cum unii lauda anumite lucruri cand de fapt altii le blameaza, v-ati saturat de ciclul asta interminabil de inconveniete si de neplaceri dar de ce sa nu te implici si tu. Poate ca ideile furnizate de tine vor schimba totusi ceva si poate ca atunci cand cei carora li se adreseaza le vor citi isi vor da seama ca nu mai tine mult timp minciuna.

Eu unul sunt foarte optimist si de felul meu destul de curajos asa ca nu imi va fi teama niciodata sa imi vars supararile de cate ori voi avea ocazia, sau sa imi arat incantarea atunci cand vad lucruri frumoase.
Asa ca daca ai ceva de spus, de ce nu o faci?
Cat de greu poate fie sa dai cateva click-uri si sa tastezi cateva cuvinte pentru a lasa opinia ta, daca taci e clar ca esti multumit de toate si nu ai nimic de spus, dar eu cred ca toti aveti cate ceva care va nemultumeste sau va incanta.

In incheiere as vrea sa va adresez o intrebare si la care as vrea sa meditati putin, suntem noi roamanii un popor de lasi si ne caracterizeaza oare indiferenta?
BigBid Ro
...mizați pe noi - Soluții Promovare Web

Re:Ridica-te si fa ceva pentru localitatea ta. 02 Apr 2010 17:02 #22

• claudia
  • Deconectat
  • Trecator
Mie nu imi este frica sa-mi spun punctul de vedere si cred ca nu ar trebuie sa-i fie frica nimanui, aven dreptul la exprimare. Mi-ar placea ca utilizatorii sa intre pe forum si sa purtam discutii interesante, nu stiu de ce se evita acest lucru. In legatura cu orasul Novaci nu sunt multumita de nimic este o harababura totala, autoritatile nu i-au nici o masura, sper ca pe viitor sa se schimbe acest lucru. Poate citesc si ei aceste mesaje si poate ii intereseaza cat de cat de opinia publica. Asta e noi comentam dar se pare ca nu avem nici o putere, la alegeri ne promit de toate iar apoi nu mai fac nimic. Sa le fie rusine daca nu au de gand sa schimbe in bine Novaciul sau Ranca.

tipic romanesc.... 13 Apr 2010 00:58 #25

de aprox 1 luna de zile coloana de apa ce vine de la novaci spre strada hirisesti s-a spart (tocmai sub asfaltul cel nou,turnat vara asta ) . .. asta e !,se mai intampla.....regretabil e faptul ca primaria noastra a realizat de-abea zilele trecute iar cand a facut acest lucru a trimis o echipa de 2sau 3 oameni care intr-o zi intreaga nu au sapat decat o groapa in zona respectiva .....a 2-a zi au aparut mai multi oameni cu un utilaj si au mai miscat ceva ..a 3-a zi nu a mai aparut nimeni la lokul de munca iar apa continua sa balteasca ...
Don\'t ride faster than your guardian angel can fly!
Ultima editare: 13 Apr 2010 00:59  de crystysky.

Re:Ridica-te si fa ceva pentru localitatea ta. 13 Apr 2010 01:17 #27

• bigbidro
  • Deconectat
  • Administrator
Asa se lucreaza pe la noi, si pe langa asta au mai facut si o groapa in asfaltul proaspat turnat, ca daca nu se sparge el lasa ca il spargem noi.
Acum ce sa mai zicem, nici bani nu dam pentru apa dar nici servicii, stii cum se zice, cat platesti atata primesti, dar sa nu ne mai sparga asfaltul ca deja se face mai mult rau decat bine.
BigBid Ro

Re:Ridica-te si fa ceva pentru localitatea ta. 14 Apr 2010 02:47 #29

• costelus
  • Deconectat
  • Calator
groapa s-a astupat dar apa iasa mereu prin asfalt

Re:Ridica-te si fa ceva pentru localitatea ta. 04 Iun 2010 14:07 #36

• daniad79
  • Deconectat
  • Trecator
de mult imi doream un site de genul asta. bv iuliu, tine-o tot asa. acum am unde sa "urlu" cate ceva despre novaciul asta de ******.

Re:Ridica-te si fa ceva pentru localitatea ta. 04 Iun 2010 14:28 #37

• bigbidro
  • Deconectat
  • Administrator
Incerc si eu sa fac multe dar am sprijin redus, nu stiu exact cine esti dar sper ca ne vom cunoaste pe parcurs. Sunt putini oameni in zona noastra carora le pasa de viitorul lor si sunt si mai putini care au curajul sa faca ceva. Daca ne unim mai multi putem face multe asa ca da mai departe vestea despre acest site si te mai astept cu opinii.
BigBid Ro

Re:Ridica-te si fa ceva pentru localitatea ta. 23 Oct 2010 23:49 #67

• bigbidro
  • Deconectat
  • Administrator
Mai este cineva din orasul asta, din tara asta intresat de ceea ce se intampla prin localitatea noastra?
Se pare ca nu, lasati-o asa, ca merge asa.
BigBid Ro

Rasp: Re:Ridica-te si fa ceva pentru localitatea ta. 04 Nov 2010 12:21 #72

merge in zig-zag... si nu in directia buna.....mai stiti problema coloanei de apa ce s-a spart iar apa baltea fara ca nimeni sa ia vreo masura?
...se repeta...culmea,la nici 1 km de unde s-a spart inainte..astept ca primaria sa ia vreo masura...dar pana acum nimic..ce parere aveti despre aceasta situatie???
Don\'t ride faster than your guardian angel can fly!
Ultima editare: 04 Nov 2010 12:24  de crystysky.

Rasp: Ridica-te si fa ceva pentru localitatea ta. 04 Nov 2010 17:53 #75

• bigbidro
  • Deconectat
  • Administrator
Stai linistit, conducta de apa este fisurata in multe locuri nu doar acolo, nu cred ca se poate rezolva problema decat prin inlocuirea completa a retelei.
Ori asta nu cred ca se va putea face decat cu fonduri venite de la Guvern sau de la UE si cum Primaria Novaci e plina de profesionisti sa speram ca va veni o firma cu proiectul la sub brat care sa-si adjudece lucrarea si asa ne va salva si noua reteaua de apa, care oricum nu indeplineste normele europene pentru ca este metalica.
BigBid Ro
  • Pagina:
  • 1
  • 2
Moderatori: crystysky
Pagina a fost creată în: 0.30 secunde

Autentificare / ÃŽnregistrare

BigBid Ro ...mizați pe noi
Portal Novaci Rânca pe Google+
Portal Novaci Rânca pe Facebook
Portal Novaci Rânca pe Twitter