Marţi, Mai 22, 2012
Bine ai venit, Vizitator
Nume utilizator Parolă: Amintește-mă

Targul de oi Novaci - informatii
(1 vizualizează) (1) Vizitator
Discuţii despre Novaci şi din viaţa de zi cu zi a oraşului, bârfe, informaţii, baruri şi altele.
  • Pagina:
  • 1

SUBIECT: Targul de oi Novaci - informatii

Targul de oi Novaci - informatii 27 Aug 2010 17:07 #58

vreau sa vin la novaci la targu de animale, mai exact la targu de oi. ma intereseaza sa cumpar oi din novaci ca sunt de cele mai buna si scumpa rasa. stie careva cand are loc? cand se desfasoara? cat tine targu? si unde mai exact??
va rog mult, care stie, sa ma informeze si pe mine dar nu eronat. multumesc mult. stima!!!
Ultima editare: 27 Aug 2010 17:15  de . Motiv: Titlu irelevant

Re:Targul de oi Novaci - informatii 27 Aug 2010 17:25 #59

• bigbidro
  • Deconectat
  • Administrator
  • Dedicat turismului din Novaci si Ranca
@vice_jupanu, taragul de oi se organiza in jurul zilelor orasului Novaci, adica odata cu sarbatoarea Urcatul Oilor la Munte, cel putin eu asa stiu.
Problema este ca normele UE i-au cam speriat pe ciobanii din zona si oieritul este pe cale de disparitie, eu unul nu mai am cunostiinta de existenta unui astfel de targ.
Mai reveniti pe forum pentru ca va promit ca ma voi interesa si voi intreba putinii ciobani care mai sunt prin zona legat de acest targ.
BigBid Ro
...mizați pe noi - soluții promovare web
Ultima editare: 27 Aug 2010 21:55  de bigbidro.

Re:Targul de oi Novaci - informatii 27 Aug 2010 21:51 #60

• costelus
  • Deconectat
  • Calator
salut din cate stiu eu cea mai cautata rasa este cea din jina -poiana Sibiului (oile jienesti ) in legatura cu targul de animale din Novaci daca a fost a fost candva de mult acum e o istorie cum cred ca o sa devina si pastoritul in scurt timp !

Re:Targul de oi Novaci - informatii 28 Aug 2010 21:33 #61

eu am auzit de la alte persoane ca ar fi acum prin septembrie pe 3. poate stie cineva mai cu exactitate. oricum multumesc mult ptr raspunsuri
  • Pagina:
  • 1
Moderatori: crystysky
Pagina a fost creată în: 0.22 secunde

Autentificare / ÃŽnregistrare

BigBid Ro ...mizați pe noi
Portal Novaci Rânca pe Google+
Portal Novaci Rânca pe Facebook
Portal Novaci Rânca pe Twitter
Yahoo Messenger