Sâmbătă, Februarie 04, 2012
Bine ai venit, Vizitator
Nume utilizator Parolă: Amintește-mă

Pareri despre statiunea Ranca
(1 vizualizează) (1) Vizitator
Discuţii iniţalizate de utilizatorii care au fost în staţiunea Rânca şi vor să împărtăşească clipele frumoase petrecute acolo.
  • Pagina:
  • 1
  • 2

SUBIECT: Pareri despre statiunea Ranca

Pareri despre statiunea Ranca 13 Feb 2010 21:51 #4

• bigbidro
  • Conectat
  • Administrator
  • Dedicat turismului din Novaci si Ranca
Daca ati fost la Ranca va rugam sa lasati aici parerea dumneavoastra despre statiune.
Va rugam sa fiti obiectivi si sa spuneti tot ce v-a placut si ce nu v-a placut la Ranca.
Astep opiniile dumneavoastra si chiar discutii noi pe aceasta tema.
BigBid Ro
...mizați pe noi - Soluții Promovare Web
Ultima editare: 10 Mar 2010 00:33  de bigbidro.

Re:Pareri despre statiunea Ranca 14 Mar 2010 22:06 #7

• costelus
  • Deconectat
  • Calator
Am fost la ranca de multe ori am surprins peisaje nemaipomenite pacat ca o statiune in devenire a fost construita intr-un haos total .Primariile implicate puteau amenaja un parc cu niste aleei -bancute pentru turistii care vor sa vada si altceva decat peturi si pungi aruncate,precum si haite intregi de cainii

Re:Pareri despre statiunea Ranca 20 Mar 2010 13:24 #10

• vortex
  • Deconectat
  • Trecator
Am fost la Ranca dar mai e mult de muncit ca sa devina o statiune de vis si totusi mie mi-a plakut ,Ranca va fi o statiune de viitor .
Robert!>

Re:Pareri despre statiunea Ranca 23 Mar 2010 19:18 #15

Iarna aceasta (2009-2010) am avut prilejul de a fii mai des fata de alti ani in statiunea Ranca , cel putin odata la 2 saptamani in weekend de la inceperea sezonului de ski si pot spune ca este intradevar o statiune cu potential turistic ff mare iar zapada a fost printre cele mai mari din toata tara in timp ce la Azuga,Predeal,etc administratorii se rugau pt ea). Recomand tuturor iubitorilor sporturilor de iarna sa faca o iesire la Ranca , mai ales ca este o statiune accesibila tuturor buzunarelor iar calea de acces (Drumul National DN 67C) este modernizata aceasta insusi fiind o atractie turistica deoarece este cea mai inalta sosea din Romania atingand 2145m in Pasul Urdele (Nota: Momentan Transalpina-dn 67c poate fi strabatuta in totalitate doar cu masina 4*4 DAR pana la ranca drumul e foarte bun:) )
Don\'t ride faster than your guardian angel can fly!
Ultima editare: 23 Mar 2010 19:20  de crystysky.

Re:Pareri despre statiunea Ranca 27 Mar 2010 03:26 #16

• bigbidro
  • Conectat
  • Administrator
Sunt curios ce parere aveti despre Ranca pe timp de vara, pentru ca mie unul imi place mai mult vara acolo, insa in momentul de fata este un adevarat santier vara. Poate anul aceta se va construi mai putin avand in vedere ca nu mai prea sunt bani. Eu zic ca oricum s-a construit destul, ar cam trebui sa se puna si un punct odata.
BigBid Ro

Rasp: Re:Pareri despre statiunea Ranca 04 Nov 2010 18:17 #76

• Jack
  • Deconectat
  • Calator
ultima oara cand am fost la ranca, a fost in weekendul acela 2-4 septembrie cu festival de jocuri populare sau ceva de genu.:d. singurul lucru care m-a uimit, a fost rapida executare a teleschiului care incepand de anul acesta, cred ca va fi un nou punct pentru care statiunea noastra va fi remarcabila.

Rasp: Re:Pareri despre statiunea Ranca 04 Nov 2010 18:40 #78

intr-adevar va fi unul dintre punctele forte ale statiunii ranca dar sa nu uitam un aspect foarte important:depinde cum va fi administrat si de cine..jack sa speram ca telescunul va dispune de personal competent astfel incat sa ne putem da cu schiurile linistiti anii ce vor urma:D
Don\'t ride faster than your guardian angel can fly!
Ultima editare: 04 Nov 2010 18:47  de .

Rasp: Pareri despre statiunea Ranca 04 Nov 2010 18:49 #80

• bigbidro
  • Conectat
  • Administrator
Exista un topic special legat de telescaunul de la Ranca, haideti sa continuam discutia acolo: Telescaunul de la Ranca va fi inaugurat in aceasta iarna
BigBid Ro
Ultima editare: 04 Nov 2010 18:49  de bigbidro.

Rasp: Pareri despre statiunea Ranca 31 Dec 2010 01:46 #191

Am petercut perioada dintre craciun si revelion 2010. Adica azi m-am intors. Drumul pina acolo pe Transalpina, este superb dar nu trebuie sa va fure peisajul pt ca trebuie avut grija. La primul fulg care cade, se baga plugurile. Cu toate astea pe portiunea de sus este zapada si gheata pe alocuri. Statiunea trebuie apreciata in ansamblu. Daca privesti lucrurile separat in Rinca, poti gasi neajunsuri dar pe ansamblu, bate toate statiunile din tara. Pirtiile de ski.. sint medii spre usoare ceea ce e puti enervant pt cineva care stie sa schieze bine, pentru ca in 2 minute o cobori si stai 15 la coada. Dupa ora 16. schiezi non stop pt ca nu mai e coada. Peisaj, de vis, si daca ai cu ce sa te aventurezi pe versanti sau pe transaplina, cu un atv sau snowmobil, vei vedea adevarata splendoare. Urcarea cu teleschiul e 4 puncte ( 4 lei ) can mult pentru asa pirtie.. dar... daca nu sintem circotasi, merita pentru ca e demential ce vezi acolo. Trebuie sa faci abstractie de constructiile neterminate, sau de ingramadeala de vile si pensiuni, care obtureaza peisajul. Construirea haotica isi spune cuvintul... nu stiu ce s-ar mai putea face acum. Oricum, Merita orice clipa petrecuta acolo. Distractie placuta
Atașamente:

Rasp: Pareri despre statiunea Ranca 31 Dec 2010 11:27 #193

• bigbidro
  • Conectat
  • Administrator
Ma bucur sa te revad cu impresiile de la Ranca, ma bucura si mai mult sa te vad asa incantat.
Vezi ce cadru natural avem acolo , daca si omul ar fi stiut sa il exploateze armonios si cu privirea atintita catre viitor am fi avut cea mai mareata statiune din tara. Niciodata nu este prea tarziu, Ranca va fi o statiune mareata chiar daca cei care se ocupa de dezvoltarea ei nu cauta decat avantaje proprii.

Te mai astept la Ranca, poate ne intalnim la o cafea, imi face placere sa stau de vorba cu oameni dezghetati.
BigBid Ro
  • Pagina:
  • 1
  • 2
Moderatori: crystysky
Pagina a fost creată în: 0.35 secunde

Autentificare / ÃŽnregistrare

BigBid Ro ...mizați pe noi
Portal Novaci Rânca pe Google+
Portal Novaci Rânca pe Facebook
Portal Novaci Rânca pe Twitter